Sirius Samson pære, blå

Oplev lystæppet i din have med Sirius Samson pæren i blå. Denne LED-pære er kun designet til at passe til Samson-serien af lyskæder fra Sirius. Mix & match og skab din egen unikke lyskæde. Lav dit helt eget mønster og bestil starter og pærer separat. Samson pærerne har en højvolt på 230V og er udstyret med IP44 sikkerhed. Skab et imponerende lysshow med Sirius Samson pæren i blå.

Sirius Samson pære - blå
4.5
Samson E27 LED pære til festival lyskæde, blå
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sirius
EAN: 5707310860038
Varenummer (SKU): 5546702048037047 Kategori:

Sirius Samson pære, blå, Udendørs lyskæder

Med en ikonisk designerskabt Udendørs lyskæder får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Sirius Samson pære, blå er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Udendørs lyskæder, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Sirius Samson pære, blå er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Udendørs lyskæder

Når du skal vælge en Udendørs lyskæder, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Udendørs lyskæder, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Sirius Samson pære, blå – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Sirius Samson pære, blå – et stilmæssigt statement

Med en Sirius Samson pære, blå fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Udendørs lyskæder.

Så vælg med hjertet, og bestil din Sirius Samson pære, blå i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5707310860038