SLAMP Bach Gulvlampe XL Hvid

Den elegante SLAMP Bach Gulvlampe XL Hvid er med sin skulpturelle form et æstetisk udtryk af funktionalitet og elegance. Den slanke og raffinerede form giver rummet et visuelt let udtryk, mens de harmonisk udførte detaljer understreger den professionelle danske udformning. Gulvlampe har en stor, opal-farvet skærm, der giver et blødt og smukt lys, hvilket gør den ideel til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære. Den fleksible og robuste base giver den perfekte balance og stabilitet og er en stor hjælp til at opnå den helt rigtige lysposition. Gulvlampen er nem at bruge og vedligeholde og kommer med en kabel-dæmpning, som gør det nemmere at styre ledningens længde. Denne klassiske gulvlampe er det perfekte valg for dig, der vil skabe en moderne og stilren indretning.

Bach Gulvlampe XL Hvid SLAMP
5
Bach gulvlampe xl hvid
Slamp Bach Gulvlampe 161 Cm - Gulvlamper Opalflex® Hvid - BACFXL0WHT00000000EU
Slamp Bach Gulvlampe 161 Cm - Gulvlamper Opalflex® Hvid - BACFXL0WHT00000000EU
SLAMP Bach Gulvlampe XL Hvid
4.5
Slamp - Bach Gulvlampe XL Hvid SLAMP
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SLAMP
EAN: 8024727043470
Varenummer (SKU): 1031901254759410 Kategori:

SLAMP Bach Gulvlampe XL Hvid, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

SLAMP Bach Gulvlampe XL Hvid er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en SLAMP Bach Gulvlampe XL Hvid er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som SLAMP Bach Gulvlampe XL Hvid – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

SLAMP Bach Gulvlampe XL Hvid – et stilmæssigt statement

Med en SLAMP Bach Gulvlampe XL Hvid fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din SLAMP Bach Gulvlampe XL Hvid i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8024727043470