SLAMP Bach Gulvlampe XXL Guld

Gulvlampe SLAMP Bach Gulvlampe XXL Guld er designet til at skabe en visuel lethed i din indretning. Denne flotte serie af lampen kombinerer elegance og funktionalitet på mest harmoniske vis. Lampen har en slank og raffineret form, der afspejler høj professionalisme og kvalitet i dansk design. Lampen har en guldfinish, der skaber et stilfuldt udseende og et mørkt skær, der sikrer den optimale belysning til rummet. Med sin store størrelse og sin luksuriøse udformning, vil SLAMP Bach Gulvlampe XXL Guld være det perfekte supplement til ethvert moderne hjem.

DKK kr. 4.387,01
kr. 4.875,00
Slamp Bach gulvlampe, højde 184 cm, guld
DKK kr. 4.790,00
Slamp Bach Gulvlampe 184 Cm - Gulvlamper Opalflex® Guld - BACFXXLGLD00000000EU
DKK kr. 5.200,00
SLAMP Bach Gulvlampe XXL Guld
4.5
DKK kr. 5.200,00
Slamp - Bach Gulvlampe (Gylden, H 1840mm)
5
DKK kr. 5.600,00
BACH GULVLAMPE XXL GYLDEN
DKK kr. 5.600,00
Bach Gulvlampe XXL Gylden SLAMP
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SLAMPEAN: 8024727038582 Varenummer (SKU): 1031901698371582 Kategori:

SLAMP Bach Gulvlampe XXL Guld, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

SLAMP Bach Gulvlampe XXL Guld er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en SLAMP Bach Gulvlampe XXL Guld er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som SLAMP Bach Gulvlampe XXL Guld – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

SLAMP Bach Gulvlampe XXL Guld – et stilmæssigt statement

Med en SLAMP Bach Gulvlampe XXL Guld fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din SLAMP Bach Gulvlampe XXL Guld i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8024727038582