Tilbud

SLV Box_L udendørs væglampe

SLV 1002035 BOX-L LED-loftslampe LED (RGB) LED indbygget 19 W Antracit
SLV Box-L udendørs LED væglampe, 19W, 3000K, antracit
SLV Box_L up- & downlight udendørs væglampe
4.5
SLV 1002035, Aluminium, IP44, I, 19 W, 30000 t, 480 lm
4.5
SLV Væglampe Box-L, LED 3000K, 480 lumen, antracit, IP44
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SLV
EAN: 4024163222532
Varenummer (SKU): 5546700600911559 Kategori:

SLV Box_L udendørs væglampe, Udendørs væglamper

Med en ikonisk designerskabt Udendørs væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

SLV Box_L udendørs væglampe er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Udendørs væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en SLV Box_L udendørs væglampe er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Udendørs væglamper

Når du skal vælge en Udendørs væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Udendørs væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som SLV Box_L udendørs væglampe – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

SLV Box_L udendørs væglampe – et stilmæssigt statement

Med en SLV Box_L udendørs væglampe fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Udendørs væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din SLV Box_L udendørs væglampe i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

Brand

SLV

EAN

4024163222532