TATO Jil Bordlampe Hvid/krom & Hvid Marmor

TATO Jil Bordlampe Hvid/krom & Hvid Marmor er designet af Lorenza Bozzoli i 2016. Kombinationen af glas og hvid marmor gør denne lampe til et stilfuldt og moderne design. Lampeskærmen er lavet i glas og kommer i tre forskellige farver. Den store glaskærm giver et behageligt varmt lys, hvilket gør lampen til et perfekt valg til enhver indretning. Med TATO Jil Bordlampe Hvid/krom & Hvid Marmor kan du med lethed bringe et moderne og stilfuldt udtryk ind i ethvert rum.

TATO Jil Bordlampe Hvid/krom & Hvid Marmor
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TATO
EAN: 8050043091222
Varenummer (SKU): 1031901629398038 Kategori:

TATO Jil Bordlampe Hvid/krom & Hvid Marmor, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

TATO Jil Bordlampe Hvid/krom & Hvid Marmor er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en TATO Jil Bordlampe Hvid/krom & Hvid Marmor er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som TATO Jil Bordlampe Hvid/krom & Hvid Marmor – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

TATO Jil Bordlampe Hvid/krom & Hvid Marmor – et stilmæssigt statement

Med en TATO Jil Bordlampe Hvid/krom & Hvid Marmor fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din TATO Jil Bordlampe Hvid/krom & Hvid Marmor i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8050043091222