Tilbud

Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Guld

Tom Dixon og FRONT har skabt en unik bordlampe, designet med en speciel metaliseringsteknologi. Lampen er den første af sin slags, og har et eksklusivt look med en guld finish. Den smukke lampe vil give en speciel glød og karakter til ethvert rum, og vil skabe sofistikeret stil og komfort. Oplev det unikke design af Tom Dixon og FRONT’s Melt Cone Fat Bordlampe i guld.

DKK kr. 6.221,00
kr. 7.776,00
Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Guld
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Tom DixonEAN: 5063081072729 Varenummer (SKU): 1031900370719933 Kategori:

Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Guld, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Guld er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Guld er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Guld – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Guld – et stilmæssigt statement

Med en Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Guld fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Guld i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5063081072729