Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Kobber

Tom Dixon og FRONT har skabt en smuk bordlampe i et helt unikt design. Lampen er fremstillet med en speciel metalisserings teknologi, der giver et helt unikt og ekstraordinært udseende. Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Kobber er den første af sin slags, der kombinerer et enkelt og moderne design med en eksklusiv finish. Denne eksklusive bordlampe vil med sikkerhed tilføje et stilfuldt og smukt udseende til enhver indretning.

DKK kr. 7.795,00
Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Kobber
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Tom DixonEAN: 5063081072712 Varenummer (SKU): 1031900099514425 Kategori:

Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Kobber, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Kobber er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Kobber er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Kobber – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Kobber – et stilmæssigt statement

Med en Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Kobber fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Tom Dixon Melt Cone Fat Bordlampe Kobber i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5063081072712