Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Sølv

Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Sølv er et kunstfærdigt design lavet i samarbejde mellem Tom Dixon og FRONT. Denne gulvlampe har et helt unikt udseende, som er skabt ved hjælp af en speciel metalisserings teknologi. Dette gør, at den er den første af sin slags. Lampens sølv-tonede overflade giver det rum, den er placeret i, en stilfuld og elegant udsigt. Denne Tom Dixon gulvlampe er pålidelig og vil pryde ethvert hjem.

Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Sølv
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Tom Dixon
EAN: 5063081072668
Varenummer (SKU): 1031900461070821 Kategori:

Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Sølv, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Sølv er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Sølv er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Sølv – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Sølv – et stilmæssigt statement

Med en Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Sølv fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Sølv i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5063081072668