Tilbud

Tom Dixon Press Surface Væglampe Stor Klar

Tom Dixon Press Surface Væglampe Stor Klar er en elegant og unik væglampe designet af Tom Dixon. Denne lampe er en del af Press serien, der kendetegnes ved det ribbede glas. Med sit professionelle design tilføjer denne væglampe et stilfuldt touch til ethvert rum.

DKK kr. 3.385,00
kr. 4.238,00
Tom Dixon Press Surface Væglampe Stor Klar
4.5
DKK kr. 3.385,00
kr. 4.231,00
Tom Dixon - Press Surface Væglampe Large Clear
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Tom DixonEAN: 5056194399821 Varenummer (SKU): 1031901030058557 Kategori:

Tom Dixon Press Surface Væglampe Stor Klar, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Tom Dixon Press Surface Væglampe Stor Klar er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Tom Dixon Press Surface Væglampe Stor Klar er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Tom Dixon Press Surface Væglampe Stor Klar – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Tom Dixon Press Surface Væglampe Stor Klar – et stilmæssigt statement

Med en Tom Dixon Press Surface Væglampe Stor Klar fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Tom Dixon Press Surface Væglampe Stor Klar i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5056194399821