Tilbud

Tom Rossau TR7 Hvid Stor Gulvlampe Plastik

Tom Rossau TR7 Gulvlampe H148 er et smukt design skabt af den selvlærte danske designer Tom Rossau. Lampen er produceret med passion og kreativitet inspireret af Toms livlige fantasi, som han fik fra LEGO. Denne store gulvlampe har en hvid farve og en fin finish, som giver rummet et moderne og stilfuldt udseende. Tom Rossau TR7 Gulvlampe H148 er et smukt værk der forener kunst og mode, og som vil bringe et touch af elegance og klasse til ethvert rum.

TR7 gulvlampe, plastik/hvid, 25 x 148 cm
4.5
TR7 Gulvlampe Hvid Plast H: 148 - Tom Rossau
5
Tom Rossau - TR7 Gulvlampe 25x148 PP Plastic White
4.5
Tr7 gulvlampe 25 x 148
Tom Rossau TR7 Hvid Stor Gulvlampe Plastik
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Tom Rossau
EAN: 5744002221029
Varenummer (SKU): 1031900741626457 Kategori:

Tom Rossau TR7 Hvid Stor Gulvlampe Plastik, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Tom Rossau TR7 Hvid Stor Gulvlampe Plastik er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Tom Rossau TR7 Hvid Stor Gulvlampe Plastik er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Tom Rossau TR7 Hvid Stor Gulvlampe Plastik – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Tom Rossau TR7 Hvid Stor Gulvlampe Plastik – et stilmæssigt statement

Med en Tom Rossau TR7 Hvid Stor Gulvlampe Plastik fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Tom Rossau TR7 Hvid Stor Gulvlampe Plastik i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5744002221029