Tilbud

&Tradition Bellevue AJ7 Gulvlampe Anniversary Edition Hvid/Bronzeret Messing

Bellevue AJ7 Gulvlampe Anniversary Edition fra &Tradition er lavet som en hyldest til Arne Jacobsens klassiske Bellevue serie fra 1929. Denne eksklusive gulvlampe er fremstillet i holdbare materialer som hvid/bronzeret messing og har et professionelt look, der passer perfekt ind i ethvert hjem. En arkitektonisk perle fra det tidløse og moderne designunivers. Perfekt til at sætte kulør og udsmykning på ethvert miljø.

&tradition - Bellevue AJ7 / Floor Lamp - Gulvlampe - White/Bronzed Brass - Anniversary edition - W27,3 x D60 x H130 cm
&Tradition Bellevue Aj7 Anniversary Edition Gulvlampe /bronzeret Messing - Gulvlamper Støbejern Hvid - 20811692
&Tradition Bellevue Aj7 Anniversary Edition Gulvlampe /bronzeret Messing - Gulvlamper Støbejern Hvid - 20811692
&Tradition Bellevue AJ7 Gulvlampe Anniversary Edition Hvid/Bronzeret Messing
4.5
&Tradition Bellevue AJ7 gulvlampe Anniversary Edition White/Bronzed brass
&Tradition - Bellevue AJ7 Gulvlampe White/Bronzed Brass Anniversary Edition
4.5
Andtradition AJ7 Bellevue Anniversary Edition - Hvid/Bronze Messing
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: &tradition
EAN: 5705385028681
Varenummer (SKU): 1031900238313877 Kategori:

&Tradition Bellevue AJ7 Gulvlampe Anniversary Edition Hvid/Bronzeret Messing, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

&Tradition Bellevue AJ7 Gulvlampe Anniversary Edition Hvid/Bronzeret Messing er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en &Tradition Bellevue AJ7 Gulvlampe Anniversary Edition Hvid/Bronzeret Messing er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som &Tradition Bellevue AJ7 Gulvlampe Anniversary Edition Hvid/Bronzeret Messing – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

&Tradition Bellevue AJ7 Gulvlampe Anniversary Edition Hvid/Bronzeret Messing – et stilmæssigt statement

Med en &Tradition Bellevue AJ7 Gulvlampe Anniversary Edition Hvid/Bronzeret Messing fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din &Tradition Bellevue AJ7 Gulvlampe Anniversary Edition Hvid/Bronzeret Messing i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5705385028681