Tilbud

&Tradition Sillon SH7 Spejl Rustfrit Stål 60 X 190 cm

Med &Tradition Sillon SH7 spejl kan du få det elegante og stilfulde look, du ønsker. Designet er udviklet af Sebastian Herkner og består af en ramme af tre stålstænger som er svejset sammen og belagt med messing. Denne spejl fås i to forskellige versioner, henholdsvis rustfrit stål og messing. Spejlets mål er 60 x 190 cm og det giver et moderne og tidløst udtryk. Med Sillon spejlet fra &Tradition vil dit hjem og rum få en smuk detalje, som vil pynte og skabe god stemning.

&Tradition Sillon SH7 spejl chrome
&Tradition Sillon SH7 Spejl Rustfrit Stål 60 X 190 cm
4
&tradition - Sillon SH4-SH7 af Sebastian Herkner - Spejl - SH7 / Chrome - H190 x L60 cm
Andtradition Sillon SH7 Spejl - Krom
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: &tradition
EAN: 5705385019573
Varenummer (SKU): 1031901690099077 Kategori:

&Tradition Sillon SH7 Spejl Rustfrit Stål 60 X 190 cm, Spejl med lys

Med en ikonisk designerskabt Spejl med lys får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

&Tradition Sillon SH7 Spejl Rustfrit Stål 60 X 190 cm er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Spejl med lys, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en &Tradition Sillon SH7 Spejl Rustfrit Stål 60 X 190 cm er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Spejl med lys

Når du skal vælge en Spejl med lys, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Spejl med lys, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som &Tradition Sillon SH7 Spejl Rustfrit Stål 60 X 190 cm – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

&Tradition Sillon SH7 Spejl Rustfrit Stål 60 X 190 cm – et stilmæssigt statement

Med en &Tradition Sillon SH7 Spejl Rustfrit Stål 60 X 190 cm fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Spejl med lys.

Så vælg med hjertet, og bestil din &Tradition Sillon SH7 Spejl Rustfrit Stål 60 X 190 cm i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

Brand

&tradition

EAN

5705385019573