Type 75 Paul Smith Bordlampe Edition Three – Anglepoise

kr. 1.898,00
kr. 2.398,00
Anglepoise Type 75 Bordlampe Anglepoise + Paul Smith Edition 3
kr. 2.085,00
Type 75 Paul Smith Bordlampe Edition Three - Anglepoise
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AnglepoiseEAN: 5019644321407 Varenummer (SKU): 5260000406325025 Kategori:

Beskrivelse

Type 75 Paul Smith Bordlampe Edition Three – Anglepoise, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Type 75 Paul Smith Bordlampe Edition Three – Anglepoise er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Type 75 Paul Smith Bordlampe Edition Three – Anglepoise er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Type 75 Paul Smith Bordlampe Edition Three – Anglepoise – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Type 75 Paul Smith Bordlampe Edition Three – Anglepoise – et stilmæssigt statement

Med en Type 75 Paul Smith Bordlampe Edition Three – Anglepoise fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Type 75 Paul Smith Bordlampe Edition Three – Anglepoise i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

kr. 1.898,00
kr. 2.398,00
Anglepoise Type 75 Bordlampe Anglepoise + Paul Smith Edition 3
kr. 2.085,00
Type 75 Paul Smith Bordlampe Edition Three - Anglepoise
* Priser ex levering.