Tilbud

Umage Asteria Bordlampe Grøn

Materiale: Messing og hvid polycarbonat Funktion: Lampen er udstyret med en dæmpbar LED-modul, som giver et behageligt lys til dine omgivelser. Den har et naturligt og feminint udseende, der vil tilføje et sofistikeret touch til dit rum. Lampen er nem at betjene og vil give dit hjem et moderne look.

Asteria Bordlampe Grøn - Umage
5
Umage Asteria bordlampe - Forest green
5
UMAGE - Asteria Bordlampe Forest Green
4.5
Asteria bordlampe - Forest Green - H: 41,5 cm - Umage
3
Umage Asteria bordlampe Forest green
Umage Asteria Table Bordlampe H: 41,5 cm - Forest Green
Asteria bordlampe usb grøn
Bordlampe Asteria Table Ø 40 x 30 cm
Asteria table lamp (Grøn)
Umage Asteria USB bordlampe - grøn
4.5
Umage Asteria Bordlampe Forest Green - Bordlamper Stål Skovgrøn - 2307
Umage Asteria Bordlampe Forest Green - Bordlamper Stål Skovgrøn - 2307
Umage - Bordlampe Asteria Table Ø 40 x 30 cm - Grøn
Umage Asteria Bordlampe Grøn
4.5
Asteria Table Forest Green
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Umage
EAN: 5710302023076
Varenummer (SKU): 1031901404250963 Kategori:

Umage Asteria Bordlampe Grøn, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Umage Asteria Bordlampe Grøn er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Umage Asteria Bordlampe Grøn er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Umage Asteria Bordlampe Grøn – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Umage Asteria Bordlampe Grøn – et stilmæssigt statement

Med en Umage Asteria Bordlampe Grøn fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Umage Asteria Bordlampe Grøn i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5710302023076