Tilbud

Verner Panton Fun 1STM Gulvlampe

Design: Verner Panton Fun 1STM Gulvlampe er en Verner Panton klassiker. Koncept: Enkel og elegant på samme tid, denne gulvlampe har ophæng af plader i perlemor samlet i 3 metal ringe i forskellige størrelser. Med en 2,2m transparent ledning med professionel tone, er denne lampe perfekt til at skabe en stilfuld atmosfære i ethvert rum.

Verner Panton Fun 1STM Gulvlampe
4.5
FUN 1 STM gulvlampe, krom
4.5
Verpan - Fun 1 STM Gulvlampe
4.5
Verpan Fun 1 STM Gulvlampe H: 120 cm - Krom/Pearl
Fun Gulvlampe 1STM Perlemor - Verpan
5
Verner Panton FUN 1 STM Gulvlampe Krom
5
Fun 1STM gulvlampe af Verner Panton
4.5
Fun 1stm gulvlampe krom
Verpan - Fun Floor Lamp - Pendel - 1STM - Seashell & Chrome - Ø40 x H120 cm
Sjov 1 STM gulvlampe (Chrome)
Verpan Fun 1 STM gulvlampe perlemor, krom
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Verner Panton
EAN: 5702410984851
Varenummer (SKU): 1031900917323137 Kategori:

Verner Panton Fun 1STM Gulvlampe, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Verner Panton Fun 1STM Gulvlampe er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Verner Panton Fun 1STM Gulvlampe er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Verner Panton Fun 1STM Gulvlampe – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Verner Panton Fun 1STM Gulvlampe – et stilmæssigt statement

Med en Verner Panton Fun 1STM Gulvlampe fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Verner Panton Fun 1STM Gulvlampe i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5702410984851