Vitra Akari Bord/Gulvlampe 3X

DKK kr. 2.490,00
Vitra - Akari 3X
DKK kr. 2.490,00
Vitra - Akari 3X
DKK kr. 2.490,00
Vitra - Akari 3X Bordlampe
5
DKK kr. 2.495,00
Vitra Akari Bord/Gulvlampe 3X
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: VitraEAN: 4055737005756 Varenummer (SKU): 1031900094714141 Kategori:

Vitra Akari Bord/Gulvlampe 3X, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Vitra Akari Bord/Gulvlampe 3X er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Vitra Akari Bord/Gulvlampe 3X er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Vitra Akari Bord/Gulvlampe 3X – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Vitra Akari Bord/Gulvlampe 3X – et stilmæssigt statement

Med en Vitra Akari Bord/Gulvlampe 3X fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Vitra Akari Bord/Gulvlampe 3X i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

4055737005756