Pedrera PD2 Gulvlampe Mat Sort – GUBI

4.795 DKK

Barba Corsini (1916-2008) var en funktionalistisk arkitekt som vandt international anerkendelse for sit design til La Pedrera i Barcelona, Spanien. Hans stil er beskrevet som ‘Powerful simplicity’, hvilket kommer til udtryk i hans Pedrera kollektion.

Varenummer (SKU): 5710902000484 Kategorier: , Tag:

Pedrera PD2 Gulvlampe Mat Sort – GUBI

Gubi, Pedrera PD2 Gulvlampe Mat Sort – GUBI, Corsini & Millet

Med en ikonisk designerskabt Corsini & Millet får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Gubi Pedrera PD2 Gulvlampe Mat Sort – GUBI er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Corsini & Millet, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Gubi Pedrera PD2 Gulvlampe Mat Sort – GUBI er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Corsini & Millet

Når du skal vælge en Corsini & Millet, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Corsini & Millet, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Gubi Pedrera PD2 Gulvlampe Mat Sort – GUBI – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Gubi Pedrera PD2 Gulvlampe Mat Sort – GUBI – et stilmæssigt statement

Med en Gubi Pedrera PD2 Gulvlampe Mat Sort – GUBI fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Corsini & Millet.

Så vælg med hjertet, og bestil din Gubi Pedrera PD2 Gulvlampe Mat Sort – GUBI i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.