101 Copenhagen Dawn Gulvlampe Oxideret Aluminium

Dawn Gulvlampe fra 101 Copenhagen er et moderne lysværk, der vækker følelser af kosmisk skønhed. Designet af Kristian Sofus Hansen og Tommy Hyldahl, er Dawn-lampen fremstillet i oxideret aluminium og er en uovertruffen lyskilde, der inviterer tankerne på en rejse til stjernehimmelen. Idealet for professionelle, der søger unikke og atmosfæriske løsninger. Dawn-lampen er tilgængelig i et moderne design og bringer kosmiske stil til ethvert rum.

101 Copenhagen Dawn Gulvlampe Oxideret Aluminium
4
101 Copenhagen Dawn Gulvlampe - Gulvlamper Aluminium Oxidized - 111088
101 COPENHAGEN - Dawn Gulvlampe
101 Copenhagen - Dawn Gulvlampe Oxidized
4.5
101 Copenhagen Dawn gulvlampe 168 cm Oxideret
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: 101 Copenhagen
EAN: 4251501402992
Varenummer (SKU): 1031902137066410 Kategori:

101 Copenhagen Dawn Gulvlampe Oxideret Aluminium, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

101 Copenhagen Dawn Gulvlampe Oxideret Aluminium er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en 101 Copenhagen Dawn Gulvlampe Oxideret Aluminium er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som 101 Copenhagen Dawn Gulvlampe Oxideret Aluminium – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

101 Copenhagen Dawn Gulvlampe Oxideret Aluminium – et stilmæssigt statement

Med en 101 Copenhagen Dawn Gulvlampe Oxideret Aluminium fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din 101 Copenhagen Dawn Gulvlampe Oxideret Aluminium i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

4251501402992