Tilbud

AYTM CIRCUM Spejl Klar/Sort Ø70 cm

CIRCUM spejlet fra AYTM kombinerer den klassiske runde form med et moderne præg. Spejlet har en klar/sort finish, der perfekt passer ind i enten et professionelt eller hjemligt miljø. Ø70 cm gør spejlet meget rummeligt, og LED-belysningen i rammen giver et ekstra touch af elegance. Det professionelle look gør det nemt at style, så det passer ind i enhver indretning.

AYTM - CIRCUM round - Spejl - Black Small - Ø70
AYTM CIRCUM Spejl Klar/Sort Ø70 cm
4.5
AYTM - Circum Mirror Ø70 Clear/Black
4.5
AYTM Circum spejl small klar-sort
Aytm Circum Vægspejl Ø70 Cm / Klart - Vægspejle Mdf Sort - 500189001010
Aytm Circum Vægspejl Ø70 Cm / Klart - Vægspejle Mdf Sort - 500189001010
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AYTM
EAN: 5704444070708
Varenummer (SKU): 1031900652612088 Kategori:

AYTM CIRCUM Spejl Klar/Sort Ø70 cm, Spejl med lys

Med en ikonisk designerskabt Spejl med lys får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

AYTM CIRCUM Spejl Klar/Sort Ø70 cm er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Spejl med lys, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en AYTM CIRCUM Spejl Klar/Sort Ø70 cm er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Spejl med lys

Når du skal vælge en Spejl med lys, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Spejl med lys, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som AYTM CIRCUM Spejl Klar/Sort Ø70 cm – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

AYTM CIRCUM Spejl Klar/Sort Ø70 cm – et stilmæssigt statement

Med en AYTM CIRCUM Spejl Klar/Sort Ø70 cm fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Spejl med lys.

Så vælg med hjertet, og bestil din AYTM CIRCUM Spejl Klar/Sort Ø70 cm i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5704444070708