Bert Frank Arbor Væglampe Poleret Messing/Sort

Bert Frank’s Arbor væglampe kombinerer den sofistikerede æstetik fra Art Deco-perioden med moderne belysningsteknologi. Den smukke lampe er bygget med en elegant poleret messingramme og akrylstænger, der skaber et subtilt og smukt lys. Med sin klassiske og stilfulde stil vil denne væglampe være et smukt og stilfuldt tilskud til hjemmet.

DKK kr. 23.281,00
Bert Frank Arbor Væglampe Poleret Messing/Sort
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Bert FrankEAN: 5060977910103 Varenummer (SKU): 1031901674037572 Kategori:

Bert Frank Arbor Væglampe Poleret Messing/Sort, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Bert Frank Arbor Væglampe Poleret Messing/Sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Bert Frank Arbor Væglampe Poleret Messing/Sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Bert Frank Arbor Væglampe Poleret Messing/Sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Bert Frank Arbor Væglampe Poleret Messing/Sort – et stilmæssigt statement

Med en Bert Frank Arbor Væglampe Poleret Messing/Sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Bert Frank Arbor Væglampe Poleret Messing/Sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5060977910103