Tilbud

Flos Bellhop Gulvlampe Cioko

Flos Bellhop Gulvlampe Cioko er et smukt design fra Edward Barber og Jay Osgerby for Flos. Dette koncept blev oprindeligt lanceret som en lille transportabel bordlampe, men er nu skabt som en elegant gulvlampe. Denne gulvlampe er det perfekte supplement til enhver moderne indretning og vil bringe et sofistikeret touch til ethvert rum.

Bellhop gulvlampe, brun
4.5
Flos - Bellhop Gulvlampe Cioko/White
4.5
Flos Bellhop Gulvlampe Cioko
4.5
Flos Bellhop Gulvlampe - Gulvlamper Aluminium Cioko - F1070026
Flos Bellhop Gulvlampe - Gulvlamper Aluminium Cioko - F1070026
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Flos
EAN: 8059607039700
Varenummer (SKU): 1031901167009643 Kategori:

Flos Bellhop Gulvlampe Cioko, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Flos Bellhop Gulvlampe Cioko er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Flos Bellhop Gulvlampe Cioko er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Flos Bellhop Gulvlampe Cioko – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Flos Bellhop Gulvlampe Cioko – et stilmæssigt statement

Med en Flos Bellhop Gulvlampe Cioko fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Flos Bellhop Gulvlampe Cioko i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8059607039700