Tilbud

Flos IC F1 Gulvlampe Mat Sort

Giv dit hjem et moderne touch med Flos IC F1 Gulvlampe Mat Sort. Designet af Michael Anastassiades for Flos skaber et ikonisk look. Denne gulvlampe er perfekt til at give et rum karakter og komfort. Lad lyset afspejle i alle rummet og gør det hyggeligt. Denne lampe kræver en cylinder-pære på maksimum 3 cm i diameter, og vi anbefaler at du anvender en mat pære for at undgå skygger. Pæren kan give små skygger, men det vil give rummet et professionelt look. Giv dit hjem et touch af elegance med Flos IC F1 Gulvlampe Mat Sort.

IC Light F1 gulvlampe, sort
4.5
IC F1 Gulvlampe Sort - Flos
5
Flos IC F1 Gulvlampe Mat Sort
4
Flos - IC F1 Gulvlampe Mat Sort
4.5
IC F1 gulvlampe fra Flos (Sort)
4.5
Flos Ic Lights F1 Gulvlampe - Gulvlamper Stål Sort - F3173030
Flos Ic Lights F1 Gulvlampe - Gulvlamper Stål Sort - F3173030
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Flos
EAN: 8059607003053
Varenummer (SKU): 1031901641705164 Kategori:

Flos IC F1 Gulvlampe Mat Sort, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Flos IC F1 Gulvlampe Mat Sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Flos IC F1 Gulvlampe Mat Sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Flos IC F1 Gulvlampe Mat Sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Flos IC F1 Gulvlampe Mat Sort – et stilmæssigt statement

Med en Flos IC F1 Gulvlampe Mat Sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Flos IC F1 Gulvlampe Mat Sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8059607003053