Tilbud

Frandsen Lyss Gulvlampe Mat Almond

Designer: Toni Rie fra 2019 koncept: Lyss kollektionen er en interessant serie, som kombinerer en flot kegleformet skærm med en stilren og simpel støbejernskrop. Skærmens kegleform gør det muligt at vippe og tilpasse lyset, så det passer til ethvert behov.

Frandsen LYSS FLOOR LAMP - MATT ALMOND
4.5
LYSS gulvlampe, mat mandelfarvet
4.5
Frandsen - Lyss Floor Lamp - Gulvlampe - Matt Almond - H150 x D36 x Shade W18 cm
Frandsen - Lyss Gulvlampe Almond
4.5
Lyss Metal Gulvlampe Almond - Frandsen
5
Frandsen Lyss Gulvlampe Mat Almond
4
Frandsen Lyss gulvlampe, grå
Frandsen Lyss gulvlampe - grå
4.5
Lyt til gulvlampen (Mandel)
Lyss metal gulv e27 almond
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Frandsen
EAN: 5702410367265
Varenummer (SKU): 1031902143337613 Kategori:

Frandsen Lyss Gulvlampe Mat Almond, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Frandsen Lyss Gulvlampe Mat Almond er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Frandsen Lyss Gulvlampe Mat Almond er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Frandsen Lyss Gulvlampe Mat Almond – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Frandsen Lyss Gulvlampe Mat Almond – et stilmæssigt statement

Med en Frandsen Lyss Gulvlampe Mat Almond fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Frandsen Lyss Gulvlampe Mat Almond i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5702410367265