Tilbud

GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Lille Sort Rød

Ikke-organisk formfuldendelse. GuBI’s Stemlite gulvlampe er et must-have for ethvert hjem. Den lille, sorte og røde lampe kommer med en dæmpbar funktion, som gør det muligt at skabe en afslappet stemning og balancere lyset i rummet. Designet er skabt af Bill Curry fra 1962 og er baseret på en ændring af lampe designet og en professionel formfuldendelse. Stemlite er et dekorativt og praktisk tilbehør til ethvert hjem.

Stemlite gulvlampe fra Gubi (H: 110 cm, Black Red)
4.5
GUBI - Stemlite Gulvlampe H110 Dimmable Black Red
4.5
Gubi Stemlite Gulvlampe H110 Eu - Gulvlamper Stål Black Red - 10092448
Gubi Stemlite Gulvlampe H110 Eu - Gulvlamper Stål Black Red - 10092448
GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Lille Sort Rød
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GUBI
EAN: 5715015483599
Varenummer (SKU): 1031900495856125 Kategori:

GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Lille Sort Rød, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Lille Sort Rød er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Lille Sort Rød er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Lille Sort Rød – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Lille Sort Rød – et stilmæssigt statement

Med en GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Lille Sort Rød fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din GUBI Stemlite Gulvlampe Dæmpbar Lille Sort Rød i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5715015483599