Tilbud

Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Hvid/Eg

Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Hvid/Eg er et unikt designprodukt, der kombinerer skandinavisk inspireret æstetik med massivt aluminium og træ. Lamperne fra D.C-serien har runde former og et elegant udtryk, der vil give ethvert rum et moderne og stilfuldt udseende. Det er en lampe, som vil forene din stil med en unik kvalitet. Den perfekte løsning til alle, der søger et stilfuldt berøringspunkt til deres indretning.

DC Gulvlampe 1 arm Ø18 E27 Hvid - Halo Design
4.5
Halo Design DC gulvlampe med 1 arm, hvid
Halo Design D.C gulvlampe med 1 skærm, hvid
4.5
Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Hvid/Eg
4
Halo Design - D.C Gulvlampe Ø18 White/Oak
4.5
D.c gulvlampe 1l ø18 e27, hvid / eg
Halo Design - D.C gulvlampe 1L Ø18 E27, hvid / eg
4.5
DC floor lamp 1 (hvid)
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Halo Design
EAN: 5705639734214
Varenummer (SKU): 1031902110034307 Kategori:

Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Hvid/Eg, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Hvid/Eg er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Hvid/Eg er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Hvid/Eg – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Hvid/Eg – et stilmæssigt statement

Med en Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Hvid/Eg fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Hvid/Eg i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5705639734214