Tilbud

Kristina Dam Studio Cone Spinning Top Gulvlampe Børstet Aluminium & Valnød

DKK kr. 3.785,00
kr. 4.900,00
Kristina Dam Studio Cone Spinning Top Gulvlampe Børstet Aluminium & Valnød
4.5
DKK kr. 3.785,00
kr. 3.785,00
Kristina Dam Studio Cone Pendant Lamp L Ø: 40 cm - Aluminium / Valnød
DKK kr. 4.899,00
Kristina Dam Studio - Cone Spinning Top Lamp - Pendel - Brushed Aluminum & Walnut - Ø40 x H40 cm
DKK kr. 4.900,00
KRISTINA DAM - Cone Spindelampe Ø40
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Kristina Dam StudioEAN: 5710688978182 Varenummer (SKU): 1031900068453487 Kategori:

Kristina Dam Studio Cone Spinning Top Gulvlampe Børstet Aluminium & Valnød, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Kristina Dam Studio Cone Spinning Top Gulvlampe Børstet Aluminium & Valnød er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Kristina Dam Studio Cone Spinning Top Gulvlampe Børstet Aluminium & Valnød er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Kristina Dam Studio Cone Spinning Top Gulvlampe Børstet Aluminium & Valnød – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Kristina Dam Studio Cone Spinning Top Gulvlampe Børstet Aluminium & Valnød – et stilmæssigt statement

Med en Kristina Dam Studio Cone Spinning Top Gulvlampe Børstet Aluminium & Valnød fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Kristina Dam Studio Cone Spinning Top Gulvlampe Børstet Aluminium & Valnød i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

Brand

Kristina Dam Studio

EAN

5710688978182