Tilbud

Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Sort/Eg

Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Sort/Eg er designet og udviklet til at give et moderne og velbalanceret udtryk. Den runde lampe har et enkelt look med klare linjer og en smuk kombination af sort/eg og massivt aluminium. Sammensætningen af træ og metal giver det skandinaviske udtryk, der gør denne lampe til en smuk og unik tilføjelse til ethvert hjem. Denne gulvlampe giver et stilfuldt indblik og en subtil belysning, der skaber en behagelig og afslappet stemning.

DC floor lamp 1 (sort)
DC Gulvlampe 1 arm Ø18 E27 Sort - Halo Design
4.5
Halo Design D.C gulvlampe med 1 skærm, sort
4.5
Halo Design DC gulvlampe med 1 arm, sort
Halo Design - D.C Gulvlampe Ø18 Black/Oak
4.5
Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Sort/Eg
4
Dc gulvlampe 1l ø18 - black
Halo Design - D.C gulvlampe 1L Ø18 E27, sort / eg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Halo Design
EAN: 5705639734221
Varenummer (SKU): 1031902110034337 Kategori:

Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Sort/Eg, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Sort/Eg er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Sort/Eg er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Sort/Eg – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Sort/Eg – et stilmæssigt statement

Med en Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Sort/Eg fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Halo Design D.C Gulvlampe Ø18 Sort/Eg i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5705639734221