Tilbud

HAY Apex Bordlampe Oyster White

HAY Apex Bordlampe Oyster White er designet af John Tree for Hay. Konceptet er udarbejdet for at skabe en moderne fortolkning af en klassisk og tidløs bordlampe. Den bøjede metalramme sikrer, at lyset kastes i retningen, og giver en professionel stemning. Apex-kollektionen tilbyder et enestående udvalg af lamper, der skaber en moderne og klassisk atmosfære.

HAY - Apex Table Lamp - Bordlampe - Oyster White - W19 x L16 x H38 cm
Hay Apex Bordlampe - Bordlamper Stål Oyster White - AD343-C189
Hay Apex Bordlampe - Bordlamper Stål Oyster White - AD343-C189
HAY Apex bordlampe Oyster white
HAY - Apex Bordlampe Oyster White
4.5
HAY Apex Bordlampe Oyster White
4
HAY Apex Table Lamp Oyster white
4
Apex Table Lampoyster White
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HAY
EAN: 5710441326328
Varenummer (SKU): 1031900817189976 Kategori:

HAY Apex Bordlampe Oyster White, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

HAY Apex Bordlampe Oyster White er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en HAY Apex Bordlampe Oyster White er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som HAY Apex Bordlampe Oyster White – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

HAY Apex Bordlampe Oyster White – et stilmæssigt statement

Med en HAY Apex Bordlampe Oyster White fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din HAY Apex Bordlampe Oyster White i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5710441326328