Tilbud

HAY Arcs Rectangle Spejl Lille Krom

HAY Arcs Rectangle Spejl Lille Krom er et luksuriøst designobjekt, der med sin krombelagte ramme giver dit hjem et strejf af elegance. Spejlet er designet af det berømte belgiske designfirma, Muller Van Severen, og er kendetegnet ved sin skulpturelle silhuet og eksklusive detaljer. Dette lille spejl er så smukt, at du med glæde vil vise det frem i dit hjem. Takket være den integrerede LED-belysning er det også den perfekte løsning for badeværelser og værelser.

HAY Arcs Mirror Rectangle S spejl 43,5x61,5 cm Rustfrit stål
Hay Arcs Spejl S 43x61 Cm - Vægspejle Stål Mirror - AB312-B631-AL50
Hay Arcs Spejl S 43x61 Cm - Vægspejle Stål Mirror - AB312-B631-AL50
HAY - Arcs Mirror | Rectangle - Spejl - Small / Mirrored - W43 x D3 x H61 cm
HAY Arcs Rectangle Spejl Lille Krom
4
Arcs Mirrorrectangle S-mirrored
4
Hay - Arcs vægspejl, Mirrored - 43,5x61,5 cm.
4.5
HAY - Arcs Mirror Rectangle S Mirrored HAY
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HAY
EAN: 5710441329657
Varenummer (SKU): 1031900843844328 Kategori:

HAY Arcs Rectangle Spejl Lille Krom, Spejl med lys

Med en ikonisk designerskabt Spejl med lys får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

HAY Arcs Rectangle Spejl Lille Krom er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Spejl med lys, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en HAY Arcs Rectangle Spejl Lille Krom er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Spejl med lys

Når du skal vælge en Spejl med lys, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Spejl med lys, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som HAY Arcs Rectangle Spejl Lille Krom – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

HAY Arcs Rectangle Spejl Lille Krom – et stilmæssigt statement

Med en HAY Arcs Rectangle Spejl Lille Krom fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Spejl med lys.

Så vælg med hjertet, og bestil din HAY Arcs Rectangle Spejl Lille Krom i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5710441329657