Tilbud

HAY Arcs Rectangle Spejl Medium Grøn

Arcs Mirror er udstyret med et integreret belysning, som giver et stilfuldt og praktisk skærmt indblik i ethvert rum. Denne spejl kan fås i flere forskellige farver og størrelser. Spejlet fra HAY er det perfekte valg til de mest eksklusive interiører. HAYs Arcs Rectangle Spejl Medium Grøn giver et smukt lysindfald og er et elegant blikfang i ethvert hjem. Dette smukke spejl er fremstillet af høj kvalitet materialer, så det vil holde i mange år. Dette spejl vil helt sikkert bringe et moderne touch til din boligindretning.

HAY - Arcs Mirror | Rectangle - Spejl - Medium / Green - W50 x D3 x H133 cm
Hay Arcs Spejl M 50x133 Cm t - Vægspejle Stål Grøn - AB312-B632-AB80
Hay Arcs Spejl M 50x133 Cm t - Vægspejle Stål Grøn - AB312-B632-AB80
HAY Arcs Rectangle Spejl Medium Grøn
4
HAY Arcs Mirror Rectangle S spejl 50x133,5 cm Green
Arcs Mirrorrectangle M-green
4
Hay - Arcs vægspejl, grøn - 50x133,5 cm.
4.5
HAY - Arcs Mirror Rectangle M Green HAY
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HAY
EAN: 5710441329671
Varenummer (SKU): 1031900882968930 Kategori:

HAY Arcs Rectangle Spejl Medium Grøn, Spejl med lys

Med en ikonisk designerskabt Spejl med lys får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

HAY Arcs Rectangle Spejl Medium Grøn er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Spejl med lys, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en HAY Arcs Rectangle Spejl Medium Grøn er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Spejl med lys

Når du skal vælge en Spejl med lys, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Spejl med lys, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som HAY Arcs Rectangle Spejl Medium Grøn – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

HAY Arcs Rectangle Spejl Medium Grøn – et stilmæssigt statement

Med en HAY Arcs Rectangle Spejl Medium Grøn fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Spejl med lys.

Så vælg med hjertet, og bestil din HAY Arcs Rectangle Spejl Medium Grøn i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5710441329671