Tilbud

HAY Matin Bordlampe Lille Gul

Lys: Denne lille bordlampe fra HAY, designet af Inga Sempé, har et smukt og naturligt lys. Med sin polerede messing afslutning, har Matin et minimalistisk look, men alligevel et moderne design. Montage: Matin Bordlampe Lille Gul er let at montere. Med sin klare og simple struktur, kan den let installeres hvor som helst og vil komplementere ethvert rum. Konklusion: HAY Matin Bordlampe Lille Gul giver et moderne, poetisk look til ethvert rum. Den polerede messing afslutning og bøjet ståltrådsramme giver den et eksklusivt og stilfuldt udtryk. Denne lille bordlampe vil være et smukt tilføjelse til ethvert hjem.

HAY Matin Bordlampe - Small - Gul
Matin bordlampe fra Hay (Small, Yellow)
4.5
HAY Matin table bordlampe Ø30 cm Yellow shade
Hay Matin Bordlampe 300 Mm Poleret Messing / - Bordlamper Stål Wire Bright Yellow - 419121-300
Hay Matin Bordlampe 300 Mm Poleret Messing / - Bordlamper Stål Wire Bright Yellow - 419121-300
HAY Matin Bordlampe Lille Gul
4
HAY - Matin Bordlampe S Yellow
4.5
HAY - MATIN Table Lamp / Small - Bordlampe - Yellow / Polished Brass - W30 x D30 x H38 cm
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HAY
EAN: 5710441266143
Varenummer (SKU): 1031900616987635 Kategori:

HAY Matin Bordlampe Lille Gul, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

HAY Matin Bordlampe Lille Gul er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en HAY Matin Bordlampe Lille Gul er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som HAY Matin Bordlampe Lille Gul – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

HAY Matin Bordlampe Lille Gul – et stilmæssigt statement

Med en HAY Matin Bordlampe Lille Gul fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din HAY Matin Bordlampe Lille Gul i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5710441266143