Karakter Domo Gulvlampe Sort

Designet: Joe Colombo for Karakter Koncept: Domo-lampen designet af den italienske designer Joe Colombo i 1965 er et minimalistisk og let design, som nemt kan integreres i enhver indretning. Lampen er skabt i aluminium i Professional-tone.

DKK kr. 6.999,00
Karakter Domo Gulvlampe Sort
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KarakterEAN: 5713663000373 Varenummer (SKU): 1031900917006212 Kategori:

Karakter Domo Gulvlampe Sort, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Karakter Domo Gulvlampe Sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Karakter Domo Gulvlampe Sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Karakter Domo Gulvlampe Sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Karakter Domo Gulvlampe Sort – et stilmæssigt statement

Med en Karakter Domo Gulvlampe Sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Karakter Domo Gulvlampe Sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5713663000373