Karakter Moby 1 Bordlampe Hvid

Designet af Birgitte Due Madsen og Jonas Trampedach for Karakter, er Moby 1 Bordlampe Hvid et skulpturelt kunstværk, som kombinerer funktion og æstetik i et moderne design. Lyset stråler smukt igennem lampens organisk formede glas, og skaber en beroligende belysning. Den er det perfekte valg til ethvert hjem.

DKK kr. 4.299,00
Karakter Moby 1 Bordlampe Hvid
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KarakterEAN: 5713663006641 Varenummer (SKU): 1031900917008487 Kategori:

Karakter Moby 1 Bordlampe Hvid, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Karakter Moby 1 Bordlampe Hvid er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Karakter Moby 1 Bordlampe Hvid er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Karakter Moby 1 Bordlampe Hvid – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Karakter Moby 1 Bordlampe Hvid – et stilmæssigt statement

Med en Karakter Moby 1 Bordlampe Hvid fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Karakter Moby 1 Bordlampe Hvid i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5713663006641