Loevschall ID MultiWhite møbelspot

Denne Loevschall ID MultiWhite møbelspot er lavet af kvalitetsmaterialer, så den står imod tidens tand. Den er enkel at installere, og selvfølgelig CE- og RoHS-godkendt. Med denne møbelspot kan du opnå et elegant og moderne look, der passer perfekt til dit hjem. Dens robuste konstruktion sikrer, at møbelspotten vil holde i mange år. Med dette Loevschall ID MultiWhite møbelspot kan du skabe et hyggeligt og afslappende miljø. Giv dit hjem den moderne look, det fortjener med denne møbelspot.

DKK kr. 183,00
kr. 183,00
Loevschall Id Ind-/påbygningsspots, Multiwhite, 2,3w Led, Stållook
DKK kr. 185,75
Loevschall ID-LED 12V 2,3W spot, MultiWhite, fra 2100K til 6500K, stål
4.5
DKK kr. 198,00
Loevschall ID Multiwhite LED ind-/påbygningsspot 2,3 watt i stållook
DKK kr. 200,00
Loevschall ID MultiWhite møbelspot
4.5
DKK kr. 249,00
Loevschall ID downlights, MultiWhite, 2,3W
DKK kr. 275,00
Loevschall ID ind-/påbygningsspots, MultiWhite, 2,3W LED, stållook
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LoevschallEAN: 5705387005055 Varenummer (SKU): 5546701417752743 Kategori:

Loevschall ID MultiWhite møbelspot, Møbelspots

Med en ikonisk designerskabt Møbelspots får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Loevschall ID MultiWhite møbelspot er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Møbelspots, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Loevschall ID MultiWhite møbelspot er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Møbelspots

Når du skal vælge en Møbelspots, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Møbelspots, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Loevschall ID MultiWhite møbelspot – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Loevschall ID MultiWhite møbelspot – et stilmæssigt statement

Med en Loevschall ID MultiWhite møbelspot fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Møbelspots.

Så vælg med hjertet, og bestil din Loevschall ID MultiWhite møbelspot i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5705387005055