Motarasu Enso Bordlampe Mørk Olieret

Enso bordlampen fra Motarasu er designet af Lars Vejen, der har skabt et koncept baseret på traditionelle Japanske lanterner. Lampen er fremstillet i egetræ og har en skærm i washi papir, der giver et professionelt udtryk. Det mørke oliering af træet giver lampen et minimalistisk og elegant udseende, der vil komplementere ethvert hjem. Denne bordlampe fra Motarasu vil skabe en smuk belysning og en stilfuld dekoration på ethvert bord.

Motarasu Enso Bordlampe Mørk Olieret
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Motarasu
EAN: 5714870000590
Varenummer (SKU): 1031900287545311 Kategori:

Motarasu Enso Bordlampe Mørk Olieret, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Motarasu Enso Bordlampe Mørk Olieret er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Motarasu Enso Bordlampe Mørk Olieret er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Motarasu Enso Bordlampe Mørk Olieret – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Motarasu Enso Bordlampe Mørk Olieret – et stilmæssigt statement

Med en Motarasu Enso Bordlampe Mørk Olieret fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Motarasu Enso Bordlampe Mørk Olieret i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5714870000590