Nordlux Tinia spejllampe – sort

Tinia spejllampen fra Nordlux er et moderne design, der tilbyder en kraftfuld belysning til dit badeværelses spejl eller skab. Det funktionelle design gør denne lampe nem at montere, og den er ideel til at opnå et professionelt udseende. Denne smukke lampe vil give et moderne look og få din daglige skønhedsrutine til at skille sig ud. Nordlux Tinia spejllampe – sort er det perfekte valg for et professionelt og stilfuldt badeværelse.

DKK kr. 536,00
Nordlux Tinia 60 Væglampe, Sort
4.5
DKK kr. 544,00
kr. 544,00
Nordlux Tinia Spejlampe, 1600 Lm, 3000k/4000k, Ip44, Sort
5
DKK kr. 555,00
kr. 749,95
Nordlux - Tinia 60 Væglampe Black Nordlux
5
DKK kr. 563,00
kr. 750,00
Tinia 60 væglampe, sort
5
DKK kr. 615,00
Nordlux Tinia spejllampe - sort
4.5
DKK kr. 879,00
Tinia 60 væglampe (Sort)
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordluxEAN: 5704924012570 Varenummer (SKU): 5546700249915111 Kategori:

Nordlux Tinia spejllampe – sort, Spejllamper

Med en ikonisk designerskabt Spejllamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Nordlux Tinia spejllampe – sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Spejllamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Nordlux Tinia spejllampe – sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Spejllamper

Når du skal vælge en Spejllamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Spejllamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Nordlux Tinia spejllampe – sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Nordlux Tinia spejllampe – sort – et stilmæssigt statement

Med en Nordlux Tinia spejllampe – sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Spejllamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Nordlux Tinia spejllampe – sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5704924012570