Nordtronic Spike havespot

Nordtronic Spike Havespot giver professionel belysning til din have. Det er hurtigt og nemt at opsætte og ajustere, så det rammer netop den genstand eller det område, du ønsker. Det har en 180° vertikal vinkel, så du kan nå selv det mest skjulte hjørne. Uanset om det er i jorden, græsset eller grusset, vil Havespottet skabe en dekorativ belysning i haven.

DKK kr. 147,00
kr. 164,00
Nordtronic Spike havespot
4.5
DKK kr. 149,00
Nordtronic Spike, havespot p? spyd, til tr?er, buske og blomsterbede, GU10 - mat sort
4.5
DKK kr. 164,00
kr. 164,00
Nordtronic Spike Havespot
DKK kr. 165,00
Nordtronic Spike havespot, GU10
DKK kr. 169,00
Nordtronic Spike havespot, GU10
DKK kr. 170,00
Nordtronic Spike havespot - GU10
DKK kr. 180,00
kr. 180,00
Nordtronic Spike Havespot Sort
DKK kr. 186,00
kr. 186,00
Nordtronic Spike Havespot
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordtronicEAN: 5704629004924 Varenummer (SKU): 5546700804971397 Kategori:

Nordtronic Spike havespot, Bed- & havelamper

Med en ikonisk designerskabt Bed- & havelamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Nordtronic Spike havespot er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bed- & havelamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Nordtronic Spike havespot er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bed- & havelamper

Når du skal vælge en Bed- & havelamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bed- & havelamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Nordtronic Spike havespot – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Nordtronic Spike havespot – et stilmæssigt statement

Med en Nordtronic Spike havespot fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bed- & havelamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Nordtronic Spike havespot i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5704629004924