NORR11 Line Two Gulvlampe Hvid

NORR11 Line Two Gulvlampe er et smukt og stilfuldt design, der er udviklet af Rune Krøjgaard og Knut Bendik Himlevik. Lampen har en hvid kegleformet skærm, der er spundet i aluminium og giver et retningsorienteret lys. Den moderne lampes lave profil og stilrene design giver et udtryk af sophistication og stil. NORR11 Line Two Gulvlampe er en ideel løsning til at skabe et moderne, stilfuldt og afslappende miljø. Lampen er enkel at installere og egner sig til ethvert interiør.

NORR11 - Line Two Gulvlampe
NORR11 Line Two Gulvlampe Hvid
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NORR11
EAN: 4251501608479
Varenummer (SKU): 1031901391399673 Kategori:

NORR11 Line Two Gulvlampe Hvid, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

NORR11 Line Two Gulvlampe Hvid er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en NORR11 Line Two Gulvlampe Hvid er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som NORR11 Line Two Gulvlampe Hvid – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

NORR11 Line Two Gulvlampe Hvid – et stilmæssigt statement

Med en NORR11 Line Two Gulvlampe Hvid fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din NORR11 Line Two Gulvlampe Hvid i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

4251501608479