Sika-Design Rasmus Spejl 172×78 cm Antik

Design: Sika-Design Koncept: Sika-Design præsenterer det elegante håndlavet Rasmus spejl i fuld størrelse med en højde på 172 cm. Det er designet til både at kunne stå på gulvet og hænges op på væggen med ophænget på bagsiden. Det minimalistiske look gør det til en perfekt tilføjelse til enhver moderne indretning.

SIKA DESIGN RASMUS SPEJL/ANTIQUE - 172
4.5
Sika-Design Rasmus Spejl 172x78 cm Antik
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sika-Design
EAN: 5705540088611
Varenummer (SKU): 1031900732859669 Kategori:

Sika-Design Rasmus Spejl 172×78 cm Antik, Spejl med lys

Med en ikonisk designerskabt Spejl med lys får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Sika-Design Rasmus Spejl 172×78 cm Antik er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Spejl med lys, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Sika-Design Rasmus Spejl 172×78 cm Antik er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Spejl med lys

Når du skal vælge en Spejl med lys, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Spejl med lys, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Sika-Design Rasmus Spejl 172×78 cm Antik – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Sika-Design Rasmus Spejl 172×78 cm Antik – et stilmæssigt statement

Med en Sika-Design Rasmus Spejl 172×78 cm Antik fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Spejl med lys.

Så vælg med hjertet, og bestil din Sika-Design Rasmus Spejl 172×78 cm Antik i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5705540088611