Tilbud

SLAMP Liza Bordlampe Pewter

SLAMP Liza bordlampe i pewter Design: Elisa Giovannoni Koncept: Liza-bordlampen er et smukt kunstværk, der kombinerer klassisk elegance med moderne innovation. Den barokke inspiration skinner tydeligt igennem lampens smukke detaljer og raffinerede design. Den dobbelte belysning i basen kommer til udtryk i det lyse pewter, som er både professionel og elegant.

DKK kr. 4.480,00
kr. 6.400,00
Slamp - Liza Bordlampe Prism/Smoke
5
DKK kr. 6.395,00
kr. 6.400,00
SLAMP Liza Bordlampe Pewter
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SLAMPEAN: 8024727090368 Varenummer (SKU): 1031900118948394 Kategori:

SLAMP Liza Bordlampe Pewter, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

SLAMP Liza Bordlampe Pewter er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en SLAMP Liza Bordlampe Pewter er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som SLAMP Liza Bordlampe Pewter – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

SLAMP Liza Bordlampe Pewter – et stilmæssigt statement

Med en SLAMP Liza Bordlampe Pewter fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din SLAMP Liza Bordlampe Pewter i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8024727090368