TATO Arenzano Bordlampe Lav Hvid & Bronze

Design: Ignazio Gardella – 1956. Den elegante TATO Arenzano Bordlampe er et perfekt valg til moderne indretning. Lampen er let og kommer i to størrelser, der giver et flot og elegant udseende. Lampens krop er fremstillet i Messing, Krom og Matteret Bronze, mens lampeskærmen er lavet af hvidt glas. Med sin livlige og skarpe stil, passer denne bordlampe ind i de fleste moderne indretninger. Find inspiration og vælg TATO Arenzano Bordlampe for et flot og stilfuldt touch i dit hjem.

TATO Arenzano Bordlampe Lav Hvid & Bronze
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TATO
EAN: 8050043093080
Varenummer (SKU): 1031902007681397 Kategori:

TATO Arenzano Bordlampe Lav Hvid & Bronze, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

TATO Arenzano Bordlampe Lav Hvid & Bronze er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en TATO Arenzano Bordlampe Lav Hvid & Bronze er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som TATO Arenzano Bordlampe Lav Hvid & Bronze – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

TATO Arenzano Bordlampe Lav Hvid & Bronze – et stilmæssigt statement

Med en TATO Arenzano Bordlampe Lav Hvid & Bronze fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din TATO Arenzano Bordlampe Lav Hvid & Bronze i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8050043093080