Thorup Copenhagen Patrone Track Loftlampe Bruneret Messing/ Messing

Den smukke Thorup Copenhagen Patrone Track Loftlampe i bruneret messing er et perfekt eksempel på Kasper Thorup’s designmæssige kvalitet. Særlige detaljer som de velkonturerede messing- og glasskærme gør denne lampe til et absolut smukt valg. Loftlampen er enkel og stilfuld, der sikrer at den passer godt ind i enhver indretning. Det eksklusive design gør denne lampe til et værdifuldt tilbehør, der vil øge udtrykket og skabe et luksuriøst rum. Thorup Copenhagen Patrone Track Loftlampe er et kvalitetsprodukt, der med sit eksklusive og stilfulde design vil tilføje et touch af elegance til ethvert hjem.

DKK kr. 1.996,00
kr. 2.495,00
Thorup Copenhagen Patrone loftskinne spot, bruneret messing, 120 mm
5
DKK kr. 1.996,00
kr. 1.996,00
Thorup Copenhagen Patrone Ceiling Track Spotlight Ø: 6 cm - Browned Brass
DKK kr. 2.495,00
Thorup Copenhagen Patrone Track Loftlampe Bruneret Messing/ Messing
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Thorup CopenhagenEAN: 5745000434985 Varenummer (SKU): 1031901225674747 Kategori:

Thorup Copenhagen Patrone Track Loftlampe Bruneret Messing/ Messing, Loftlamper

Med en ikonisk designerskabt Loftlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Thorup Copenhagen Patrone Track Loftlampe Bruneret Messing/ Messing er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Loftlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Thorup Copenhagen Patrone Track Loftlampe Bruneret Messing/ Messing er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Loftlamper

Når du skal vælge en Loftlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Loftlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Thorup Copenhagen Patrone Track Loftlampe Bruneret Messing/ Messing – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Thorup Copenhagen Patrone Track Loftlampe Bruneret Messing/ Messing – et stilmæssigt statement

Med en Thorup Copenhagen Patrone Track Loftlampe Bruneret Messing/ Messing fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Loftlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Thorup Copenhagen Patrone Track Loftlampe Bruneret Messing/ Messing i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5745000434985