Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Kobber

Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Kobber er et smukt og unikt design skabt af Tom Dixon og FRONT. Den blev lavet ved hjælp af en speciel metalisserings teknologi der gør lampen helt unik og den første af sin slags. Gulvlampe er gennemsigtig og har en smuk glød der vil lyse dit rum op. Denne gulvlampe er perfekt til dit hjem eller kontor og vil give det et personligt og moderne udtryk.

Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Kobber
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Tom Dixon
EAN: 5063081072675
Varenummer (SKU): 1031901256356076 Kategori:

Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Kobber, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Kobber er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Kobber er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Kobber – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Kobber – et stilmæssigt statement

Med en Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Kobber fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Tom Dixon Melt Cone Fat Gulvlampe Kobber i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5063081072675