Bert Frank Riddle Double Væglampe Messing/Sort

This double wall lamp design comes with a beautiful brass finish & a matte black shade that enhances the wall lighting experience. With a minimalistic design, the Bert Frank Riddle double wall lamp will make a statement in any space. Easy installation & adjustable angles, makes this wall lamp a perfect lighting solution. Light up your room with the Riddle wall lamp & be sure to have your guests in awe.

DKK kr. 9.918,00
Bert Frank Riddle Double Væglampe Messing/Sort
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Bert Frank
EAN: 5060977913906
Varenummer (SKU): 1031901618120275 Kategori:

Bert Frank Riddle Double Væglampe Messing/Sort, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Bert Frank Riddle Double Væglampe Messing/Sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Bert Frank Riddle Double Væglampe Messing/Sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Bert Frank Riddle Double Væglampe Messing/Sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Bert Frank Riddle Double Væglampe Messing/Sort – et stilmæssigt statement

Med en Bert Frank Riddle Double Væglampe Messing/Sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Bert Frank Riddle Double Væglampe Messing/Sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5060977913906