Tilbud

Flos Noctambule Gulvlampe Stor

DKK kr. 19.320,00
kr. 24.970,00
Flos Noctambule Gulvlampe Stor
4.5
DKK kr. 24.970,00
Flos - Noctambule Floor | Low | Cylinders 2 - small base
DKK kr. 24.970,00
Flos - Noctambule Floor | Low | Cylinders 2 - small base
DKK kr. 24.970,00
Flos - Noctambule Floor | Low | Cylinders 2 - small base
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FlosEAN: 8059607000861 Varenummer (SKU): 1031902102805390 Kategori:

Flos Noctambule Gulvlampe Stor, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Flos Noctambule Gulvlampe Stor er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Flos Noctambule Gulvlampe Stor er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Flos Noctambule Gulvlampe Stor – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Flos Noctambule Gulvlampe Stor – et stilmæssigt statement

Med en Flos Noctambule Gulvlampe Stor fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Flos Noctambule Gulvlampe Stor i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

Brand

Flos

EAN

8059607000861