Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Gul

Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Gul er et unikt, moderne design, skabt af Verner Panton. Dette eksklusive husholdningsarmatur er et must-have for alle, der ønsker et helt unikt og spændende look. Den kommer med en stilfuld krom/gul finish og er udstyret med et 2,2 meter langt ledning med afbryder. For at fremhæve denne unikke stil, anbefaler vi brug af en klartonede pære for at få det mest optimale resultat. Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Gul er et kvalitetsprodukt, der giver ethvert hjem et professionelt udseende.

Wire bordlampe Ø30, krom/gul
4.5
Verpan - Wire Bordlampe Ø30 Chrome/Yellow Verpan
4.5
Wire Bordlampe Krom/Gul Ø30 - Verpan
5
Wire Bordlampe Ø30, gul af Verner Panton
4.5
Verpan - Wire Bordlampe - Bordlampe - Krom/Gul - Ø: 30 x H: 42 cm
Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Gul
4.5
Verpan Wire bordlampe Ø30 cm Chrome/Yellow
Verpan Wire bordlampe Ø30 cm Chrome/Yellow
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Verner Panton
EAN: 5702410520011
Varenummer (SKU): 1031901577606815 Kategori:

Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Gul, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Gul er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Gul er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Gul – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Gul – et stilmæssigt statement

Med en Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Gul fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Gul i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5702410520011