Verpan Wire Bordlampe Ø40 Krom/Orange

Verpan Wire Bordlampe Ø40 Krom/Orange er et must-have til ethvert hjem. Denne enestående lampe udformet af Verner Panton vil bringe en unik og moderne stil ind i dit hjem. Designet er konstrueret ud af krom og orange, som giver det unikke look. Med en 2,2 meter ledning med afbryder, er det nemt at tænde og slukke for lamperne. For at opnå den perfekte stil anbefaler vi at bruge en klar pære, som vil bringe det ekstra skinnende og professionelle look. Verpan Wire Bordlampe Ø40 Krom/Orange vil helt sikkert give et professionelt og unikt udtryk til ethvert rum.

Wire bordlampe Ø40, krom/orange
4.5
Verpan - Wire Bordlampe - Bordlampe - Krom/Orange - Ø: 40 x H: 54 cm
Verpan - Wire Bordlampe Ø40 Chrome/Orange Verpan
4.5
Wire Bordlampe Krom/Orange Ø40 - Verpan
5
Verpan Wire bordlampe Ø40 cm Chrome/Orange
Verpan Wire bordlampe Ø40 cm Chrome/Orange
Verpan Wire Bordlampe Ø40 Krom/Orange
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Verner Panton
EAN: 5702410530898
Varenummer (SKU): 1031901577705879 Kategori:

Verpan Wire Bordlampe Ø40 Krom/Orange, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Verpan Wire Bordlampe Ø40 Krom/Orange er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Verpan Wire Bordlampe Ø40 Krom/Orange er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Verpan Wire Bordlampe Ø40 Krom/Orange – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Verpan Wire Bordlampe Ø40 Krom/Orange – et stilmæssigt statement

Med en Verpan Wire Bordlampe Ø40 Krom/Orange fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Verpan Wire Bordlampe Ø40 Krom/Orange i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5702410530898