Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Rød

Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Rød er et uimodståeligt design fra den danske designer Verner Panton. Bordlampen er lavet af et krom/rødt metalrør og har en elegant form, der vil tilføje en smuk detalje til ethvert hjem. Den kommer med en 2,2 meter lang ledning med afbryder for nem slukning. Brug en klar pære for at opnå den helt unikke stil, som Verner Panton er kendt for. Wire Bordlampe Ø30 Krom/Rød er et stilfuldt og moderne design, der vil gøre ethvert hjem til et smukt og smagfuldt sted at være.

Wire bordlampe Ø30, krom/rød
4.5
Verpan - Wire Bordlampe Ø30 Chrome/Red Verpan
4.5
Wire Bordlampe Krom/Rød Ø30 - Verpan
5
Wire Bordlampe Ø30, rød af Verner Panton
4.5
Verpan Wire bordlampe Ø30 cm Chrome/Red
Verpan - Wire Bordlampe - Bordlampe - Krom/Rød - Ø: 30 x H: 42 cm
Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Rød
4.5
Verpan Wire bordlampe Ø30 cm Chrome/Red
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Verner Panton
EAN: 5702410520028
Varenummer (SKU): 1031901577606816 Kategori:

Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Rød, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Rød er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Rød er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Rød – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Rød – et stilmæssigt statement

Med en Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Rød fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Verpan Wire Bordlampe Ø30 Krom/Rød i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5702410520028