Tilbud

Warm Nordic Trombone Gulvlampe Aluminium

Warm Nordic Trombone Gulvlampe Aluminium er en professionel gulvlampe designet af den anerkendte danske lysdesigner Jo Hammerborg i 1966. Den tilhører Trombone serien, der består af en række originale lamper, der med tiden er blevet klassikere. Denne enkle og elegante gulvlampe vil tilføje et sofistikeret touch til enhver indretning.

Warm Nordic Trombone Gulvlampe H: 136 cm - Aluminium
Warm Nordic - Trombone Gulvlampe Aluminium
4.5
Warm Nordic Trombone Gulvlampe Aluminium
4.5
Warm Nordic - Trombone - Gulvlampe - Aluminium - L: 20 x D: 18 x H: 136 cm
WARM NORDIC - Trombone Gulvlampe
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Warm Nordic
EAN: 5714081015055
Varenummer (SKU): 1031900489210436 Kategori:

Warm Nordic Trombone Gulvlampe Aluminium, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Warm Nordic Trombone Gulvlampe Aluminium er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Warm Nordic Trombone Gulvlampe Aluminium er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Warm Nordic Trombone Gulvlampe Aluminium – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Warm Nordic Trombone Gulvlampe Aluminium – et stilmæssigt statement

Med en Warm Nordic Trombone Gulvlampe Aluminium fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Warm Nordic Trombone Gulvlampe Aluminium i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5714081015055